Elektro Union

Nyheter

Ny skapserie fra Eaton!

Skreddersydd for norske krav og behov

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk. Resultatet er en portefølje som er plasseffektiv, funksjonell og som dekker de aller fleste behov.

Tilknytningsskap  

Tilknytningsskapene er bygget i høykvalitets sjøvannsbestandig aluminium og er UV-bestandig lakkert. Ventiler skaper en goretex-effekt og gjør at skapene puster godt. Dette for å unngå kondensproblematikk.

Tilknytningsskapene kan brukes både som veggheng og til nedgraving. Skapene leveres ferdig koblet, klar for montering.

 

Side-by-side-skap eaton skapserie 

Disse sikringsskapene har en egen del for svakstrøm og gjør at boligeier kan samle alt av kurssikringer, jordfeilautomater, rutere og TV-inntak på ett sted.

Den smarte dørkonstruksjonen gir skapet to centimeter ekstra i dybden, noe som ofte er nødvendig for å få plass til svakstrømsutstyr. Skapet er ferdig ventilert, enkelt å montere og leveres med plast både foran og bak svakstrømsdelen, for å sikre at rutersignal ikke blir forhindret.

Skapet er spesielt tilpasset leiligheter og mindre boliger, og kan monteres både innfelt og på vegg

 

xEnergy boligsentraler

Den siste skaptypen i serien er store vegg eller gulvskap kalt xEnergy. Boligsentralene passer til store boliger og kommersielle bygg, og kommer i sju ulike løsninger som dekker de fleste behov. Sentralene leveres ferdig montert og er dermed svært enkle å montere. 

Nye medlemmer

Vi ønsker våre nyeste medlemmer velkommen:

El-Teknikk, T/B El.Installasjon AS, Ringen Elektroservice AS, Oslo El-Tjeneste AS og Smarthus Elektro AS.

Ny skapserie fra Eaton!

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk.