Elektro Union

Nyheter

Elektro Union sponser BSA!

Bekjemp Svart Arbeid skal skape holdningsendringer for kjøp av svart arbeid gjennom å skape en allianse sammen med næringslivet, og bevisstgjøre bedriftene og publikum om farene ved å benytte svart arbeid. Elektro Union AS erkjenner viktigheten av dette, og har blitt med som sponsor. 

Bakgrunnen for etableringen av Bekjemp Svart Arbeid (BSA) er tilbakemelding fra bedriftene selv, som sier at noe MÅ gjøres, samt det økende fokuset på problemstillingen; svart arbeid og økonomisk kriminalitet.

Med en stor medlemsmasse oppnår BSA innflytelse helt opp på politisk nivå. BSA vil også legge vekt på å ha en forebyggende effekt ved kjøp av svart arbeid gjennom opplysningstjeneste, fokus i media samt ulike markedskanaler.  

La oss sammen skape frykt for å bruke svart arbeid og styrke norske bedrifter og arbeidsplasser!

Les mer her

Bekjemp svart arbeid

Nye medlemmer

Vi ønsker våre nyeste medlemmer velkommen:

Urdal Elektro AS, Stenberg Elektro AS, Scandic Elektro & Rør AS, Grønnstrøm AS og Tom Elektro og Anlegg AS.

Styr varmen på hytta.

Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Vinnerne klare!

I forbindelse med Elektrounion sitt årsmøte, hadde Eaton en konkurranse. Vi har trukket ut tre heldige vinnere av tre flotte premier!!!

Ny skapserie fra Eaton!

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk.