Elektro Union

Nyheter

Oppnå god regulering av varme og luft.

ABB knx termostatABB's nye KNX termostater for innfelt montering leveres nå også med CO2 måler og gulvføler. Dermed blir reguleringen av varme og luft enda bedre. 

De nye KNX termostatene leveres i to utgaver og den ene har CO2 måler som gjør det mulig å måle CO2, luftfuktighet og lufttrykk. Blir rommet for kaldt eller luften for dårlig, aktiveres varme- og luftjustering. Du vil dermed hele tiden ha et rom med behagelig temperatur og luftkvalitet. 

Design
Serien er laget i Impressivodesign i både hvitt, sort, antrasitt og aluminium, dermed passer de sammen med mange installasjonsprodukter i samme serie. Termostatene er utstyrt med et stort display som gjør det enkelt å lese av varme og luftverdier. 

Teknisk informasjon:

  • En av binærinngangene kan tilkobles gulvføler og man kan i tillegg bruke de andre inngangene som binær- eller analoginngang. 
  • Ved bruk som analoginngang 0-10V eller 1-10V må disse forsynes fra ekstern spenningsforsyning.
  • Ved bruk som binærinngang forsynes disse internt fra termostaten.

Nye medlemmer

Vi ønsker våre nyeste medlemmer velkommen:

Urdal Elektro AS, Stenberg Elektro AS, Scandic Elektro & Rør AS, Grønnstrøm AS og Tom Elektro og Anlegg AS.

Styr varmen på hytta.

Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Vinnerne klare!

I forbindelse med Elektrounion sitt årsmøte, hadde Eaton en konkurranse. Vi har trukket ut tre heldige vinnere av tre flotte premier!!!

Ny skapserie fra Eaton!

Med nye forskrifter for det norske markedet, har Eaton oppgradert sin skapserie til å tilfredsstille særnorske regler og lokal byggeskikk.